Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je

 

NÁZEV: Renomaxstar a.s.

ADRESA: Příkop 838/6, 60200, Brno

IČO: 26392518

DIČ: CZ26392518

DS: dvndvrv

Krajský soud v Brně, odd. B vložka 8043

E-mail: info@pampala.cz

www.pampala.cz

 

 

  1. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

+420 255 790 523

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 5. 1. 2020.

 

Naše články

Jak vybrat kroužky pro dítě? Netlačte na pilu

23. 11. 2017, 16:13

Když se letní prázdninové dny chýlí ke konci, vaše dítko si možná do penálu rovná barevné pastelky, rýsuje sešity nebo […]

Krásný dárek od podzimu. Jak vyrobit zvířátka z kaštanů?

10. 11. 2017, 14:04

Zima pomalu klepe na dveře snižujícími se teplotami a střídá listy pokrytý podzim. Pokud se na výměnu ročních období nechcete […]

Hračky pro nejmenší. Rozvíjí představivost a myslí na bezpečí

1. 11. 2017, 16:37

Zajistit kvalitní zábavu malým dětem je velmi těžkou, ale také nesmírně důležitou disciplínou. Pokud máte doma dítě ve věku, kdy […]

Ještě, že měl Mozart tak vnímavé rodiče. Kde by bez nich byl?

27. 10. 2017, 14:20

Pohybuje se vaše dítě často v kuchyni, ale od vaření se distancuje? Jsou hrnce středem jeho zájmu a o vařečkách […]